lauantai 8. helmikuuta 2014

Tonttiarvonta

Syksyllä 2013 osallistuimme Tampereen kaupungin tonttiarvontaan, jossa arpaonni suosi meitä. Saimme arvonnan jälkeen tiedon, että saamamme tontti oli jopa ensisijainen valintamme. Hetken mietimme, että mitähän tässä nyt sitten tekisimme, mutta pienen tuumaustauon jälkeen päätimme ottaa tontin vastaan.

Olemme Rikun kanssa jo kerran aiemmin saaneet vuokratontin Tampereen kaupungilta vuonna 2006, mutta päätimme tuolloin olla ottamatta tonttia vastaan. Yksi suurimmista syistä oli haastava tontti, eikä sen sijaintikaan lopulta oikein miellyttänyt. Tällä kertaa tontti on kuitenkin aivan loistava, ja paikkana se on lähes täydellinen.

Kävimme tulevalla kotikadulla eräänä iltana ajelulla ja käväisimme myös jututtamassa tulevia naapureita. Naapurit vaikuttivat mukavilta ja saimme kysymyksiimme hyvin vastauksia. Päätös tontin vastaanottamisesta alkoi tuntua paremmalta ja paremmalta.

Kävimme pian tämän jälkeen allekirjoittamassa tontin alustavan vuokrasopimuksen, joka kattaisi tarkempiin selvityksiin kuluvan ajan. Päätimme käyttää ajan hyödyksi ja lähdimme suunnittelemaan omaa Ko-tipesäämme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti